18. maj 2024

Holion i Hadsten er kåret som gazelle

Det var en overrasket Niels Ladegaard Beck, der i aftes blev ringet op af Børsen, som kunne berette, at hans virksomhed Holion er kåret som gazelle.

Niels inviterede derfor straks alle de andre virksomheder i Banegården til surprise i dag kl. 11. ByensNyt havde opsnappet begivenheden og dukkede op et par minutter før, netop mens Niels Ladegaard Beck var ved at hænge et stort flot Dannebrog op på væggen i anledningen af den flotte begivenhed. Niels fik skabt virtuel kontakt til en af sine medarbejdere, så hun også kunne være en del af seancen.

Holion er et konsulentfirma med speciale indenfor .NET udvikling og leverer apps, webløsninger og programmer til virksomheder i alle størrelser og i alle brancher. Kunderne er alle fra den nystartede iværksætter til de allerstørste virksomheder i Danmark inden for f.eks. bank og advokatvirksomhed. Holion ligger i Banegården, men er allerede vokset ud af rammerne og flytter snart i nye faciliteter i byen.

For at blive gazelle skal man være et ApS eller et A/S. Virksomheden skal som minimum have en omsætning på 1 million kroner eller komme ud med et bruttoresultat på 0,5 millioner kroner det første år, der måles fra. Herudover skal man som minimum have offentliggjort fire regnskaber. Virksomhed skal have oplevet vækst i omsætning (bruttoresultatet) i hvert eneste af de fire regnskabsår og den samlede sum af det primære resultat virksomhed skal være i plus og endelig skal man som minimum have fordoblet sin omsætning gennem de sidste fire regnskabsår og alle disse flotte krav har Holion indfriet.

Ejeren af Banegården Gregers Petersen var også med til at fejre begivenheden og han glæder sig over succesen hos Holion. “Jamen, det er jo fantastisk, jeg er virkelig imponeret over det flotte resultat” siger han. “Det er jo altid trist at sige farvel til en god lejer, men når det sker på grund af succes og fordi de vokser ud af rammerne, så kan man da kun glæde sig. Og det dynamiske miljø i Banegården gør jo, at der næsten altid står nogen på spring til at overtage lokalerne og det gør der også denne gang” smiler han.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler