21. februar 2024

Jeg er både stolt og glad

Sådan lyder det fra indehaver af TB Support Tina Bruun, da ByensNyt kontakter hende vedrørende virksomhedens nye gazellekåring

Børsen udnævner hvert år vækstvirksomheder til gazelle og i år er prisen altså tilfaldet TB Support, der tilbyder bogføring for kunder i hele det midtjyske område.

“Det er en anerkendelse, der bestemt både skyldes vores trofaste kunder, men også i høj grad engagerede og dygtige medarbejdere. Jeg kunne ikke være lykkedes uden dem og et tæt samarbejde” udtaler Tina Bruun.

Tina Bruun har fem dedikerede kolleger, som sammen med Tina selv siden 2010 har serviceret virksomheder med bogholderi og administration og som i de seneste år har haft god vækst i både kundeomfang og omsætning.

For at blive udnævnt gazelle skal man være registreret som anpartselskab eller aktieselskab. Virksomheden skal have offentliggjort minimum fire regnskaber og omsætningen skal oversige en million eller fra det første år, der måles fra, levere et bruttoresultat på min. 500.000 kroner. Herudover skal der være vækst i omsætningen (bruttoresultatet) i hvert eneste af de fire regnskabsår og det primære resultat i virksomheden skal være i plus. Endelig skal man som minimum have fordoblet sin omsætning gennem de sidste fire regnskabsår og alt dette har TB Support altså imødekommet.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler