20. juli 2024

Jens får ansvaret for facilitering af Sparekassens digitalisering

Jens Beltoft Christoffersen fra Hadsten er ansat i Sparekassen Kronjylland som ny afdelingsdirektør i Projekter.

Sammen med sine medarbejdere i afdelingen, skal Jens sikre at projekter internt i Sparekassen bliver gennemført på en effektiv og hensigtsmæssig måde; Når ny lovgivning skal implementeres eller et nyt forretningskoncept skal udvikles og sættes i drift, er Jens facilitator på processen, han sætter specialisterne og fagfolk sammen og sørger for, at udfordringer håndteres og at der i processen tages højde for alle former for forhindringer. Et eksempel er den fortløbende digitalisering af opgaver, som letter dagligdagen for såvel medarbejder som kunder.

Privat bor Jens med sin hustru og deres tre børn i Hadsten. Børnene er aktive i henholdsvis fodbold- og håndboldklubben og hvor Jens gennem årene også har bidraget.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler