27. juli 2024

Jørgen Schytter er ny erhvervschef for Favrskov Erhvervsråd

Da den hidtidige erhvervschef Bente Nørgaard forleden valgte at stoppe besluttede man straks af overdrage staffetten til Jørgen Schytter.

Jørgen Schytter bor i dag i Skanderborg men er særdeles bekendt med Favrskov da han er født og opvokset i Selling. Han har derudover de sidste par år været tilknyttet erhvervsrådet, hvor han har været godt rundt i kommunen for at give erhvervsservice til kommunens virksomheder.

Det er en kompetent forretningsmand, som nu får nøglerne til erhvervskontoret. Jørgen Schytter er partner i konsulentvirksomheden Colo ApS, der beskæftiger sig med rekruttering og konsulentydelser indenfor strategisk forretningsudvikling, partnerskaber med mere.

Han er uddannet HD i organisation og ledelse fra Syddansk Universitet og har derudover bred erfaring som chef og ejerleder og har endog sæde i flere professionelle bestyrelser.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler