13. juli 2024

John Nielsen er ny Erhvervsambassadør i Favrskov Kommune

Siden maj i år, har Favrskov Kommune haft et korps af erhvervsambassadører, som indtil i går bestod af fem medlemmer, og som med udnævnelsen af John Nielsen fra OnlineSynlighed.dk, nu tæller seks, hvoraf to har adresse i Hadsten.

En erhvervsambassadør er en lokal virksomhed, som ønsker at bidrage med gode råd til at drive virksomhed fra Favrskov samt udbrede den gode fortælling. For eksempel kan det være fortællingen om et positivt samarbejde med kommunen, den gode adgang til infrastruktur, arbejdskraft og uddannelsesinstitutioner eller noget helt andet. Kun fantasien sætter grænser, skriver Favrskov Kommune på deres hjemmeside, når det forholdsvis nye initiativ skal beskrives.

Det nye medlem af korpset, John Nielsen, der ejer OnlineSynlighed.dk og UlovligKopiering.dk, glæder sig over, at være blevet erhvervsambassadør, og dermed være med til i endnu højere grad til at fortælle omkring, alt det gode ved at have virksomhed i kommunen.

“Det er for så vidt ikke en udnævnelse, da det er noget man kan melde sig til, men omvendt bliver man jo vurderet af Favrskov Kommune om de synes det er en god idé, så det er ikke bare noget man bliver, fordi man selv synes det kunne være spændende. Jeg skal være med til at fortælle den gode historie, blandt andet til de mange som går med overvejelser om at starte virksomhed eller flytte deres virksomhed til Favrskov Kommune”, fortæller John Nielsen til ByensNyt og fortsætter:

“Disse personer kunne jo godt stå med nogle overvejelser omkring, hvordan tingene er her i kommunen, hvordan agerer man netop i forhold til kommunen, hvor er de rigtige netværk og så videre. Det kan man så som ambassadør være med til at give noget viden om, således at virksomhederne ad den vej får noget mere kendskab til Favrskov. Jeg er selv glad for at drive virksomhed i kommunen, og derfor var det helt oplagt, at jeg blev ambassadør, og kan jeg være med til at åbne en dør eller to for nogen, så vil det være en stor glæde for mig”

Du kan læse mere om Erhvervsambassadør på Favrskov Kommunes hjemmeside, hvor du også kan se, hvem der ellers er repræsenteret.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler