20. juli 2024

Julesweateren er gået hen og blevet et kæmpe hit

Årets julesweater er landet i Tøjeksperten i Søndergade, og det ligner en trend der, lidt lige som Halloween, bare bliver større og større for hvert år, og i år ser ikke ud til at blive anderledes.

For nogle år tilbage var der ikke mange der talte om at gå i en julesweater, men tiderne skifter, og i dag er det for mange blevet en fast tradition at man skal have fat i en ny sweater, når vi nærmer os december. Hos Tøjeksperten i Hadsten har de fået flere forskellige hjem, og udvalget spænder lige fra det klassiske til det lidt mere vilde og sågar med tilbehør som oplukker, skydeskive og blinkende lys.

Salget er støt stigende, og de sidste to år, har Bo Meyer måtte melde udsolgt ret hurtigt, så i år er der købt endnu flere trøjer hjem, så han håber det slår til i år.

“Det er virkelig blevet stort i forhold til julesweatre, og salget har nok overrasket mig, fordi begge år som jeg har haft butikken her i Hadsten har jeg måtte melde udsolgt ret hurtigt. I år har jeg købt ekstra hjem, og så må vi se, om det slår til, eller om jeg skal have fat i endnu flere”, fortæller Bo Meyer til ByensNyt.

Bo fortæller, at det er alle typer mænd der kommer ind for at sikre sig en sweater, og mens det for nogen er noget man skal have på til en julefrokost, så er det for andre blevet et samleobjekt.

Udvalget er stort, så der burde være noget for enhver smag, i hvert fald, hvis man går efter en julesweater

“Jeg synes det er ret sjovt, at det er blevet en ting, at man skal have en julesweater, og vi kan sagtens mærke, at det for nogle betyder en hel del. Der er også virksomheder, hvor alle har en sweater på i forbindelse med julefrokosten, og så kender jeg faktisk også nogen der har en sweater til hver dag i december, så det er i den grad blevet et hit”, konstaterer en storsmilende Bo Meyer, der ser frem mod de kommende måneder.

“Det er nogle vigtige måneder vi går ind i, fordi der er ingen tvivl om, at julesalget er det klart største for en butik som vores, så alle sejl sættes til, og det er nu vi skal stå helt skarpe. Det gør vi også, og jeg glæder mig altid til november og december, hvor der er masser af kunder og god stemning”

Hvis man gerne vil være lidt mere diskret omkring sin julepåklædning, eller vil gå “all in”, så kan man jo købe sig et par julesokker
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler