23. september 2023

Karsten løb ud til kunderne i det gode vejr

Det er for alvor blevet forår i Danmark, og det kunne derfor ikke passe bedre, at Karsten Høgh fra Fysio-Shop i Hadsten, i dag og i morgen, løber ud med varer til kunder.

Som en lille gimmick fandt Karsten på i sidste uge, at han ville bringe varer ud til dem der bestilte inden søndag, vel at mærke i løb. Han lavede dog den begrænsning, at det kun var inden for byskiltet i Hadsten.

Og hvad gør man så, hvis man er fast kunde, men har bopæl i Silkeborg? Ja, så aftaler man da bare, at mødes i udkanten af byen. Det benyttede Lene sig af, og hun havde såmænd taget forsyninger med til Karsten, så han ikke gik sukkerkold på sin videre færd.

“Det er jo mest for sjov, at jeg gør det her, men det har givet en masse snak og omtale, så det er det hele værd. Jeg skal rundt til seks kunder i dag og cirka det samme i morgen, og i alt bliver det vel til 16 kilometer, så jeg kommer ikke sovende til det”, siger en storsmilende Karsten Høgh, inden turen går videre op til det nordlige Hadsten.

Han fik rosende ord med på vejen fra Lene, der selv er ved at uddanne sig til fysioterapeut.

“Jeg havde som sådan ikke brug for løbestrømperne nu, men jeg syntes at det var en sjov idé, og tænkte, at Karsten da skulle have lov til at komme helt ud til bygrænsen. Jeg er fast kunde hos ham, og det er hele køreturen værd fra Silkeborg, fordi hans behandlinger, de virker bare, så enkelt er det”, lyder det rosende fra Lene.

Karsten Høgh på vej i løb til næste kunde
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler