27. maj 2024

KE-El sørgede for julebelysning i Hadsten

I de sidste par dage, har KE-El haft travlt med at sætte julebelysning op i det centrale Hadsten, både i Søndergade samt Østergade.

Det er tredje år i streg, at KE-El står for opsætningen af julebelysningen, som de udfører kvit og frit for Hadsten Handel.

“Det er en sjov opgave, og jeg er bare glad for, at vi kan give noget til byen. Det er vores måde at bakke op på, og det håber jeg da på, at vi kan fortsætte med”, lyder det fra Torben Eriksen, da ByensNyt.dk fanger ham fredag eftermiddag.

KE-El var i fuld gang fredag middag med de sidste lys i Søndergade

Torben kan også berette, at der er nok at lave for tiden, og at 2020 i store træk har været et godt år.

“Der er nok at lave, så lige nu klager vi bestemt ikke. Jeg tror de fleste håndværkere har haft nok at lave i år, så vi er nok gået lidt uden om den nedgang, som andre brancher har oplevet. Nu må vi se, hvordan 2021 bliver, men jeg tænker da, at der også er noget at lave efter nytår”, fortæller han.

Foto: Peter Winding

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler