28. februar 2024

Kvickly Hadsten har fået et nyt makkerpar

Med ansættelsen af Frederik Vejrum Laursen som souschef, er den nye ledelse i Kvickly Hadsten på plads, efter ansættelsen af Mads Sørensen tidligere i år som butikschef der efterfulgte Thomas Rolighed, der skiftede til Fakta som salgschef.

Frederik tiltrådte 2. november, og samme dag gik Mads på barsel i 14 dage, så det er forholdsvis begrænset, hvad de to har arbejdet sammen i Hadsten. Helt ukendte er de dog ikke for hinanden, da Frederik har været butikselev i Superbrugsen på Vesterbro Torv i Aarhus, hvor Mads var butikschef. Frederik afsluttede dog sin elevtid i Hinnerup, hvor han blev ansvarlig for grøntafdelingen, og nåede at være der i ni måneder, inden souschefstillingen trak ham til Hadsten.

“Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg blev glad, da jeg så at Frederik søgte stillingen, fordi som noget af det sidste jeg sagde til ham, inden han tog til Hinnerup var, at jeg håbede at vi kom til at arbejde sammen igen. At det så allerede er nu, var lidt overraskende, men det gør bestemt ikke noget. Frederik har nogle gode kvaliteter, der passer godt til butikken og personalet, så det bliver en fed rejse vi skal på nu”, fortæller Mads Sørensen til ByensNyt.dk.

Frederik har været ledertrainee i forløbet som butikselev, så derfor giver det god mening, at han allerede nu er klar til skridtet som souschef, og han ser frem til at udvikle Kvickly sammen med Mads, samtidig med at der også skal holdes fast i meget af det, der allerede er opbygget.

“Det er nogle helt nye arbejdsområder, som jeg skal i gang med. Det er mere bredt, end da jeg kun havde med grønt at gøre, og så bliver det jo også meget mere omkring personalet, hvor jeg skal guide og kunne se mennesket bag, så for mig kommer det i høj grad til at handle om mennesket, og det glæder jeg mig til. Nu skal december lige bankes igennem, hvor vi får travlt og det mest handler om at være her, men derefter skal vi da i gang med et kigge mere overordnet på det”, siger Frederik, og overlappes af Mads:

“Nu skal vi lige lande på benene begge to, og så skal vi stille og roligt kigge på de forskellige ting, hvor vi tænker at vi kan “tune” dem endnu mere og her bliver Frederik en vigtig sparringspartner. Samtidig har vi et rigtig godt personale, der har været her i mange år, som kender rutinerne og ved, hvad de skal, så alt andet lige, så bliver det også lidt lettere, end, hvis vi skulle til at samle et helt varehus op fra bunden. Vi kommer begge til at være en masse i butikken, fordi det er her vi trives bedst, men det bliver suverænt Frederik, der har ansvaret for “gulvet”, fastslår Mads, der for nylig flyttede til Lyngå, hvor han bor med sin kæreste og sin nyfødte datter. Frederik er oprindelig fra Grindsted, men bor nu i Aarhus.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler