28. maj 2023

Mads Sørensen bliver ny varehuschef i Kvickly Hadsten

Det er et kendt ansigt, der vender tilbage til Kvickly Hadsten, når Thomas Rolighed giver butikken videre. Mads Sørensen har tidligere været souschef i butikken og glæder sig til igen at være en del af Kvickly Hadsten.

Det er to et halvt år siden, han sagde farvel til Kvickly Hadsten, men den 1. august er han tilbage i butikken i den nye rolle.

“Jeg glæder mig helt vildt til at komme tilbage. Det har jeg drømt om, lige siden jeg forlod det sammenhold og de fantastiske medarbejdere, der er i Kvickly Hadsten. Det er det her, jeg har kæmpet for, men jeg skulle lige ud at prøve noget mere inden”, siger Mads Sørensen.

Han har i mellemtiden været butikschef i Superbrugsen Vesterbro Torv i Aarhus. Nu glæder han sig særligt til at komme tilbage til det lokale.

“Det er en fed måde at arbejde i butik på i et lokalsamfund. Jeg glæder mig til at komme tilbage til en masse kendte ansigter og kunder, der har tid, når man møder dem.”

Mads Sørensen er opvokset i Hadsten og bor i dag i Lyngå. Han var souschef i Kvickly Hadsten i fire år, så man må sige, han ved, hvad han går ind til.

Thomas Rolighed er godt tilfreds med, at det er et netop Mads, der skal overtage butikken. Foruden de fire år, de arbejdede sammen i Hadsten, har de også tidligere været kollegaer i Aarhus. Han var ikke i tvivl om, hvem han håbede, der skulle overtage efter ham.

“Det er drømmescenariet. Mads er hammerdygtig, og det er ikke nogen hemmelighed, jeg hat talt godt om ham. Han er den helt rigtige til at overtage butikken og rykke Kvickly Hadsten til nye højder. Det giver et lokalt islet, som jeg tror kan skabe noget rigtigt godt”, siger Thomas Rolighed.

Thomas Rolighed stopper i Kvickly Hadsten, da han har fået nyt job som salgschef i Fakta.

Janni Jeppesen
Janni Jeppesen
Janni holder styr på ByensNyts sociale medier. Hun studerer på Journalisthøjskolen i Aarhus, hvor hun også bor. Hun er opvokset i Lyngå og har spillet håndbold og arbejdet i Hadsten i flere år.

Relaterede artikler