19. maj 2024

Mads Sørensen vender tilbage til Kvickly Hadsten

Sidste år sagde Mads Sørensen farvel til Kvickly Hadsten, for i stedet at blive varehuschef i Kvickly Viby, men godt et år senere er han retur igen som varehuschef i Hadsten.

Tilbage i april stoppede Merete Olesen som varehuschef, og siden da har man ledt efter en afløser til hende, og valget er faldet på Mads Sørensen, som altså kommer til at afløse hende, der afløste ham tilbage i 2022. Som souschef får Mads en anden gammel kending af Kvickly Hadsten, nemlig Klaus Sørensen, der kom tilbage efter en periode i Viby tidligere i år.

“Jeg glæder mig til at komme tilbage til Kvickly Hadsten, som altid har betydet meget for mig, og jeg ser frem til at møde gamle og nye kunder i butikken fra 1. juli, hvor jeg tiltræder. I en overgangsperiode, indtil der er fundet en mand til Viby, skal jeg være begge steder, så til en start vil jeg være halvdelen af tiden her i Hadsten, og så den anden halvdel i Viby”, fortæller Mads Sørensen til ByensNyt.

Og, hvad er så grunden til, at Mads snart er at finde i Hadsten igen, efter mindre end et år i Kvickly Viby?

“Jeg skal til sommer være far for tredje gang, så i min beslutning om at skifte tilbage, ligger også en praktisk overvejelse. Jeg bruger for meget tid på landevejen og med en butik der er næsten tre gange så stor som Hadsten, så er der også væsentligt mere at se til, og det har jeg bare erkendt, blev for svært med barn nummer tre. Så det passede derfor ganske godt, at jeg fik muligheden for at komme tilbage til Hadsten, og jeg må også bare sige, at jeg trives klart bedre ude i butikken end bag et skrivebord, og selvom der også er en del af den slags i Hadsten, så er det slet ikke at sammenligne med butikken i Viby”, konstaterer Mads og tilføjer:

“Jeg kan godt lide at være ude blandt kunderne og sige hej, og så ser jeg også frem til at være lidt tættere på personalet igen. Jeg kender jo de fleste i forvejen, og på mange måder passer en butik som Kvickly Hadsten bare bedre til mig”

Små justeringer

Mads var selv med til at lave butikken om, inden han stoppede sidste sommer, så det er begrænset, hvad han tænker der skal ske af nye tiltag, men han har dog som kunde i butikken bemærket nogle ting, som godt kan gøres anderledes.

“Nu har jeg jo været her selv som kunde efter jeg stoppede, og kan se at nogle af de ting vi lavede om sidste år, måske ikke helt fungerer som vi havde tænkt, så det skal vi have kigget på, men det er små justeringer. Så i bund og grund skal der ikke laves det helt store om. Jeg glæder mig over at Klaus også er her, nu som souschef, og at mange af dem som jeg forlod sidste år også er her endnu, fordi jeg syntes vi havde et stærkt hold. Så jeg er sikker på det nok skal blive godt, og glæder mig til at trække i arbejdstøjet til juli”

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler