28. maj 2023

“Mange gode ting er opstået midt i krisen”

Når man står midt i en krise, som den Danmark og resten af verden står i lige nu, så er det tit svært at se det positive i noget som helst, men som altid opstår mange ting, når man bliver nødt til at tænke anderledes.

Det gælder også for Stefan Granholm, der ejer Hadsten Computer i Søndergade. Her stod valget mellem at drosle helt ned, og sende sine medarbejdere hjem, eller blive og se om det ikke gik. Det blev sidste model der vandt, og det er Stefan glad for, trods en nedgang i indtjeningen og det faktum, at mange af de andre butikker er lukket ned for en tid.

“Selvom at vi på sin vis er glade, så er det svært for alvor at være glad for tiden, fordi mange af butikkerne i Søndergade er lukket og har det svært. Vi har det også svært, og har mistet en del indtjening, men jeg er tilfreds med, at vi i sidste ende valgte som vi gjorde”, siger Stefan til ByensNyt.dk og fortsætter:

“Mange gode ting er opstået midt i krisen, blandt andet er hjælpsomheden mellem butikkerne blomstret op, og så er vi begyndt at se nye muligheder, som for eksempel FavrskovOnline og mit eget tiltag med udbringning af varer”

Netop udbringning af varer og FavrskovOnline.dk ser Stefan gode muligheder i, også efter Corona-krisens ophør, og håber at mange butikker hopper med på vognen.

“Det kunne være godt, hvis vi kunne fortsætte med udbringning, men også med mere online handel. John Nielsens tiltag er et godt bud, og noget som er nemt at gå til, og det skal det være, for at vi som små butikker kan være med. Vi har ikke tid til at udvikle og vedligeholde, så FavrskovOnline kunne være en nem og billig løsning”, lyder det fra Stefan, der glæder sig over, at der også er kommet flere nye kunder til, både private og erhverv midt i krisen.

“Netop fordi at vi alle tre er i butikken på skift, så kan vi stortset det samme som altid, og vi har oplevet en pæn strøm af nye kunder, både i butikken, via udbringning, men også nye erhvervskunder. Dem skal vi holde fast i, og kan vi det, så er det i den grad positivt”

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler