19. maj 2024

Marie er den nye “Blæksprutte” hos EDC Huset

De har travlt hos EDC Huset Hadsten, og derfor har de fået en nye kvinde med på holdet. Det er Marie, der kommer fra Randers og snart kan kalde sig ejendomsmægler der er blevet ansat, og hun har allerede et godt kendskab til EDC-kæden.

Marie har nemlig været ansat i EDC Trio i Randers under sin uddannelse. og glæder sig over, at hun kunne fortsætte i ejendomsmæglerkæden, denne gang for EDC Huset Hadsten og Hinnerup.

“Jeg har under min uddannelse været hos EDC Trio i Randers og John Frandsen i Hammel, og er rigtig glad for at være landet hos EDC Huset, hvor jeg føler mig godt tilpas, og hvor der er nok at se til. Vi har travlt, og det passer mig rigtigt godt, og så kender jeg jo i forvejen systemerne, så det har på den måde været let at starte her”, fortæller Marie Lund Adamsen til ByensNyt.

Marie, der er 31 år gammel, skal primært holde styr på papirarbejdet i de to forretninger, men da hun snart er færdiguddannet som ejendomsmægler, så er planen også, at hun skal ud i “marken”, når der er brug for det, hvilket der allerede har været flere gange.

“Vi er glade for at have fået Marie ansat, der kommer med en god portion erfaring, både bag skrivebordet, men også med at sælge huse, så vi har fået en meget kompetent og alsidig kvinde ansat, der kender sagsgangen og vores systemer. Marie skal primært stå for det administrative, men skal også ud og “luftes” når der er brug for det, hvilket hun allerede har været ved flere lejligheder, og det giver bare en stor frihed for os, fordi vi har virkelig travlt for tiden”, lyder det fra Jeanet Gårdsdal, der sammen med Jens Christian Christensen og Alex Mandrup ejer EDC Huset Hadsten og Hinnerup og tilføjer:

“Det kan godt blive nogle lange dage på kontoret, når man har været vant til at være en del ude af huset, så derfor er jeg sikker på, at kombinationen mellem kontor og ud af huset bliver god for Marie”.

Der er travlt på boligmarkedet igen

Mens 2022 og 2023 var år, hvor der blev talt meget om energikrise, stigende renter og inflation, hvilket betød usikkerhed på boligmarkedet, så er der i 2024 mere milde vinde over landet, og det kan mærkes på salget af boliger. Hos EDC Huset har de nok at se til, og prognoserne for den kommende tid ser også positiv ud, så troen på et godt år er i den grad tilstede.

“Vi er kommet rigtigt fint fra land, og jeg tror det bliver endnu bedre de næste to kvartaler, så vi smiler lige for tiden. Det har meget at sige, at renten er faldet lidt, samtidig med at priserne på gas og el igen er i normalt leje, og selvom at renten er i fire procent, så virker det til, at køberne har accepteret at det er sådan det er lige nu. Vi har masser af fremvisninger og handler, så i er glade og særdeles optimistiske”, lyder det fra Jens Christian Christensen.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

KOMMENTER ARTIKLEN

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her