26. februar 2024

Netto bygger ny butik i Hadsten

Så er det officielt, at Salling Group har købt sokkelgrunden på hjørnet af Vesselbjergvej og Skanderborgvej midt i Hadsten, hvor de vil opføre en ny Netto-butik.

Med salget af grunden og det kommende byggeri bliver der for alvor sat gang i midtbyplanen for Hadsten, hvor der er stor fokus på fornyelse og fortætning af boligmassen. 

Salget af grunden glæder borgmester Nils Borring:

– Med etableringen af en ny Netto-butik ved Sundhedshuset i Hadsten opnår vi en bedre balance i placeringen af dagligvarebutikker i byen. Samtidig er det vores vurdering, at den nye dagligvarebutik vil bidrage til at sætte endnu mere fart på etableringen af nye etageboliger langs Vesselbjergvej og Kirkevej i Hadsten. Den nye butik vil på længere sigt også kunne bidrage til at løfte hele området omkring det tidligere Hadsten Center og nuværende Sundhedshus i Hadsten. 

Den nye dagligvarebutik bliver placeret på den nuværende parkeringsplads ned mod Vestjysk Bank på en 1.200 kvadratmeter grund. Hele parkeringsarealet omkring den nye butik og Sundhedshuset Hadsten bliver moderniseret og renoveret, så der bliver mere end 130 parkeringspladser i området. Den opgave vil primært blive udført af Favrskov Kommune  

Salling Group har gennem længere tid været på udkig efter en ny placering til Netto i Hadsten, lyder det fra Klaus Bugge Andersen, seniorprojektchef i Salling Group:

– Den nye placering har alt, hvad vi har ledt efter: Nem adgang for vores kunder, gode parkeringsmuligheder og en stærk synergi mellem øvrige lokale funktioner så som apotek, fitness, bager mv. Vores mange loyale kunder lokalt fortjener helt sikkert en bedre og flottere butik. Den nye butik på 1.200 m2 giver os mulighed for at skabe de rigtige rammer for etablering af vores bud på fremtidens discountbutik i form af vores nyeste koncept Netto 3.0. Her vil kunderne opleve en markant større frugt- og grøntafdeling, stort udvalg af conveniencevarer og generelt en enkel og overskuelig butik. En butik, som kunderne godt kan begynde at glæde sig til. 

Lars Persson, der er apoteker, direktør og medejer af Sundhedshuset Hadsten, hilser den nye nabo yderst velkommen.

– Vi har fuld gang i Sundhedshuset Hadsten, efter en længere ombygningsperiode. Vi vil stadig gerne udvikle huset og området. Det er derfor glædeligt, at der nu kommer en dagligvarebutik tæt på os, så der kommer endnu flere mennesker og kunder i området. Det er en god kobling for os, og det vil skabe endnu mere liv i midtbyen. Jeg glæder mig rigtig meget over, at Salling Group investerer i vores midtby, for det er med til at skabe mange ringe i vandet, siger Lars Persson.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

1 KOMMENTAR

  1. Så kunne vi måske ønske at der blev mulighed for en parkeringsmulighed under Netto, hvis der alligevel skal være indkørsel til nogle p-pladser fra Østergade.

Comments are closed.