17. juli 2024

Østjysk Business Netværk gjorde comeback i flot stil

Efter en periode, hvor det traditionsrige netværk har ligget i dvale, genopstod det tirsdag formiddag med første møde, der blev afholdt på Villa Grande i det sydlige Hadsten.

Østjysk Business Netværk blev i sin tid startet af Gregers Petersen, der sidenhen overlod stafetten til andre driftige iværksættere, men efter en periode oven på corona, hvor netværket har synet hen, har Gregers Petersen igen taget styrepinden på netværket. Det bliver Per Rasmussen og Lotte Mouritsen der skal stå for driften af netværket, og Per kunne konstatere efter første møde, at trods kort tid til at stable det hele på benene, så var 15 personer mødt frem til første møde.

“15 personer deltog i dette møde på trods af, at vi besluttede at sætte i gang hurtigst muligt”, siger Per Rasmussen og fortsætter:

“I dag blev mødet præget af at vi skulle tale lidt omkring hvordan vi sikrer et bæredygtigt netværk., hvordan sikrer vi mangfoldigheden af medlemmer og hvordan styrker vi os fremadrettet. Vi er ikke tilhænger at salgsnetværk, vi er tilhænger af at vi skaber tillid og relationer og så er det for os også vigtigt at arbejde ud fra temaer og besøge virksomheder. En god opstart og jeg er glad for at Gregers Petersen har vist os tilliden til at bringe det videre – i en ny version”.

Næste møde er 23/5 og bliver afholdt i det nye iværksætterhus, Start-Up.nu, på Egevej 3 i Hadsten.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler