23. september 2023

Onlinehandel – Helt lokalt

I disse tider har onlinehandel kronede dage, også på dagligvarer, hvor nemlig.com og Coop.dk har fået vind i sejlene på baggrund af Covid-19.

Nu har Coop, hvor Kvickly Hadsten hører ind under, lagt deres onlinevarehus ud til de lokale butikker, således at det nu er Kvickly i Hadsten der leverer varerne, hvis man bestiller online. Tilmed har de gjort det muligt, at man kan køre forbi Kvickly, og få sine varer puttet ind i bagagerummet, som man få timer tidligere bestilte hjemmefra.

“Det har hele tiden været planen, at onlinesalget skulle overgå til de lokale butikker, når man kunne se, at det kunne blive en fornuftig forretning, og den tid er så kommet nu. Vi har ikke gjort det helt store endnu for at markedsføre det, men har alligevel haft pænt med bestillinger, så jeg er sikker på, at det nok skal blive godt modtaget”, siger Klaus Kjær, der er leder for nonfood og det nye onlinetiltag i Kvickly Hadsten.

Der er to måder at handle online på i Kvickly. Enten ved at få det leveret hjem, hvilket koster 49 kroner, eller køre om til bagindgangen ved butikken, hvorefter at man får sine varer bragt ud til bagagerummet. Vælger man den første løsning, skal man bestille inden midnat, dagen før man skal have sine varer, mens at man kan bestille helt frem til klokken 11 på dagen, hvis man selv afhenter. Herefter kan man afhente sine varer mellem 15-18.

Varerne bliver stillet pænt ind i kundernes bagagerum

“Nu kan man sidde i ro og mag derhjemme og handle ind, samtidig med at man også gør det lokalt. På sigt får vi også mulighed for, at tilføje de varer som kun vi i Hadsten har, hvilket kommer til at gøre det endnu mere interessant. Vi har allerede fået gode tilbagemeldinger på det nye tiltag, da folk er glade for, at de kan handle online og gøre det lokalt, så jeg har en god fornemmelse, og tror at det her nok skal blive en succes”, vurderer Klaus Kjær overfor ByensNyt.dk.

Denne artikels forfatter har selv afprøvet konceptet, og kan berette, at det virkelig er nemt og fungerer lige som det skal. Det er dagligvarehandel på den nemme og bekvemme måde.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler