20. juli 2024

Pc’ere, påskeæg og puslespil

Så mangfoldigt er produktsortimentet allerede nu på det nye Favrskov Online, når man klikker på Hadsten-siden. Butik Natalie, Bogormen, Hadsten Computer og Skjold Burne er blandt de første lokale forretninger fra Hadsten, der har taget handsken op og tilbyder deres varer herigennem. Puslespil har vist sig at være en af de sysler som rigtig mange har kastet sig over i denne Corona-tid. Det samler familien og en fælles aktivitet, som man kan gå til og fra og som giver et godt afbræk i hverdagen og på det nye site, er det netop et af de produkter som tilbydes.

Onlinesynlighed.dk, der står bag sitet har også et tilbud med på siden, hvor du allerede finder vin, tøj og et servicetjek af din computer. Mon ikke vareudbuddet på sitet vil stige kraftigt i den kommende tid, når flere af de andre butikker følger trop?

Der er ingen tvivl om at Corona-krisen er en stor udfordring for byens butikker, klinikker og restaurantioner. De har brug for al den støtte de kan få. Det nye online-tiltag giver os mulighed for at støtte op, så vi kan bevare byens butikker.

Fra Skjold Burne finder du ikke alene lækre påskeæg fra Summerbird og Frellsen, men du finder også gode vine til reduceret pris. Har du købt påskeæg til din udkårne?

Find en vare som tiltaler dig og test det nye site af.

Du finder siden med produkterne fra Hadstens butikker på Favrskov Online på dette link: https://favrskovonline.dk/kategori/hadsten/

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler