1. december 2023

“Personalets indsats har været ekstraordinær”

Lige for tiden skal man være omstillingsparat, hvis man driver butik, blandt andet Kvickly Hadsten, der har været nødt til at lave en del nye tiltag i den senere tid.

Blandt andet er der kommet plexiglas op ved kassebåndet foran kassemedarbejderne, afstandsmarkeringer i gulvet, håndsprit til kunderne og såmænd også begrænsning på, hvor mange der må være i butikken ad gangen. Noget som alle har taget godt imod, og i følge varehuschef, Thomas Rolighed, så har personalet i den grad tacklet de nye ting til UG.

“Jeg må bare sige, at personalets indsats har været ekstraordinær i de sidste par uger. Alle har ydet en kæmpe indsats, og været klar til at tage ekstra vagter, hvis det skulle blive nødvendigt. De har blevet til sent og mødt ekstra tidligt ind, så vi har fået fyldt så meget op som muligt, uden at der har været kunder, så de skal virkelig have en stor ros”, lyder det fra Thomas Rolighed til ByensNyt.dk.

Han har også stor ros til kunderne, der har haft stor forståelse for udsolgte varer og begrænset udvalg af bestemte varegrupper, og så fremhæver han, at folk har været gode til at følge myndighedernes råd og at det holder ved endnu. Der har generelt været færre kunder end normalt, men dem der kommer, handler så til gengæld væsentligt mere, så bundlinjen ser fornuftig ud.

“Vi har oplevet et helt andet mønster i forhold til, hvordan og hvornår folk handler. Der er lidt færre i butikken set over hele dagen, men de er spredt mere ud og dem der kommer, køber en del mere end normalt. Folk er gode til at holde afstand, og har fuld forståelse for, at noget er udsolgt eller ikke lige er kommet hjem endnu, så også her, synes jeg, at tingene fungerer. Kunderne forstår godt, at tingene er lidt anderledes nu, og det gør det hele meget lettere”, konstaterer Thomas Rolighed, der også kan berette, at Scan-selv kassen er blevet meget populær, og lige nu står for 12 procent af alle ekspeditioner, hvilket er en pæn fremgang.

“Nogen vil sikkert gå til den almindelige kasse, når det bliver hverdag igen, men jeg er sikker på, at rigtigt mange har fået øjnene op for, at man via Scan-selv kan komme hurtigt ud af butikken, og i de fleste tilfælde helt slippe for at stå i kø”

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler