20. juli 2024

Peter har fundet seks gode tilbud frem til fredag

På fredag er det Black Friday, og hos Skjold Burne i Hadsten er de også med på legen, dog i et begrænset omfang. Til gengæld har de fundet nogle gode ting frem, som på dagen er skruet gevaldigt ned i pris.

Der er delte meninger om Black Friday, både hos butikkerne og forbrugerne, og hos Skjold Burne i Hadsten er man både for og imod den store handelsdag, hvor tingene er sat markant ned i de butikker der deltager i dagen. Peter fra Skjold Burne har valgt, at finde seks gode vine frem i samarbejde med sine leverandører, der på fredag er sat markant ned, mens resten af butikken kører med normale priser.

“Selvfølgelig skal vi være med i et eller andet omfang, men vi kan ikke sætte alle varer ned som de kan i de store kæder, det hænger simpelthen ikke sammen. Vi har i stedet valgt at finde seks kvalitetsvine frem, og så sætte en skarp pris på dem. Der er en en begrænset mængde, så det er først til mølle, så man skal ikke sidde på hænderne fredag, hvis man vil være sikker på, at få fingrene i disse vine”, fortæller Peter til ByensNyt og tilføjer:

“En by som Hadsten har svært ved at konkurrere med de store centre på en dag som Black Friday, og skal nok hellere fokusere på alle de andre dage på året, hvor det handler om god service, gode produkter og den hyggelige stemning”

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler