6. december 2023

Så er den nye vaskehal i Ødum i drift

De nye bilvaskefaciliteter står nu klar i drift med to topmoderne og miljøvenlige vaskehaller. Da ByensNyt i maj var forbi OK i Ødum var byggeriet af den nye vaskehal i fuld gang. Søren Bendixen, der driver tanken sagde dengang, at der ofte var kø ved den gamle hal og at der derfor skulle være to vaskehaller i den nye. Og selv om ByensNyt ankom en onsdag formiddag var begge haller da også i fuld gang med at vaske.

Den nye flotte vaskehal er effektiv og straks man kommer ud af hallerne er der pusleplads med støvsuger for to biler.

Indvielse af de to nye vaskehaller skulle have været fejret med OK-arrangementer d. 23. og 25. oktober. Men alle OK arrangementer er sat i bero på grund af Corona, så arrangementerne er udsat, fortæller HØST-magasinet, hvor den sponsoransvarlige Lars Olsen afslutningsvis heri minder de lokale om at anvende deres OK-kort, fordi der for hver liter man tanker, tilfalder 5 øre til HØST IF.

Du kan her se ByensNyts artikel fra maj om den nye vaskehal: OK får nyt stort bilvaskeanlæg

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler