26. februar 2024

Søndergades Optik: Nu lysner det igen

I sidste uge blev partierne på Christiansborg enige om næste fase af genåbningen af Danmark, og det betyder, at frisører igen må klippe de efterhånden langhårede danskere, og for optikerne betyder det, at de igen må foretage synsprøver.

Søndergades Optik har som mange andre optikere, holdt åbent nogle timer om ugen den seneste tid, en form for nødberedskab, men med muligheden for igen at lave synstest, så begynder hverdagen så småt, at ligne sig selv igen.

“Det er rigtigt rart, at vi igen kan laves synstest, fordi det gør det jo alt andet lige muligt at sælge briller igen. Vi må stadig ikke lave linsetjek, fordi der kommer vi for tæt på, men alt andet lige må jeg sige, at nu lysner det igen”, fortæller Mette Weinell, indehaver af Søndergades Optik, til ByensNyt.dk.

Mette er alene i butikken indtil videre, men håber snart, at kunne kalde personalet tilbage, men afventer lige at se, hvor travlt der bliver.

“Telefonen har heldigvis ringet en hel del i dag, så jeg håber på, at mine kunder lige så stille begynder at komme ind i butikken igen, så vi kan få solgt nogle briller og solbriller. Vejret er da i hvert fald til det lige nu. Det har været en lidt hård periode at komme igennem, men vi skal nok klare os, og heldigvis er der jo hjælpepakkerne, der forhåbentligt får os nogenlunde sikkert igennem”, kommer det med et smil fra Mette.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler