19. maj 2024

Thomas Rolighed overdrager en Kvickly Hadsten i storform

Når vi rammer 30. juni, så siger Thomas Rolighed pænt farvel og tak til Kvickly Hadsten, efter mere end seks år i butikken.

Thomas Rolighed har sagt ja tak til en stilling som salgschef for Fakta-butikkerne i Aarhus, så der venter en helt ny tilværelse for efter sommerferien, men nu skal det hele lige gøres ordentlig færdig i Hadsten, hvor den nye butikschef overtager et varehus i topform.

“Jeg har været utrolig glad for at være her, hvilket mere end seks år også beviser. Jeg havde til en start nok tænkt, at jeg skulle være i Hadsten to-tre år, men i stedet blev det altså til en del år mere. Det skyldes i høj grad, at jeg har et fantastisk personale, som jeg virkelig har nydt, at arbejde sammen med, og jeg synes, at vi i den grad har leveret varen”, fortæller Thomas til ByensNyt.dk.

Butikken er den største dagligvarebutik i Hadsten, og har godt 60 ansatte, og har undervejs i de seks og et halvt år, som det er blevet til for Thomas, oplevet mange forandringer samt oplevet stigende omsætning.

“Jeg synes at jeg overdrager en butik i topform, og det er jeg rigtig godt tilfreds med. Vi har som butik udviklet os positivt år efter år, og igen er det med afsæt i personalet, som gennem alle årene har gjort en flot indsats. Mange har været har gennem flere år, hvilket i min verden jo vidner om, at folk er glade for at være her, og er stolte af deres arbejde”.

Nu gælder det så Fakta, hvilket bliver noget helt andet, både fordi det er en ny type butik, men også fordi, at han ikke længere har ansvaret for en enkelt butik, men skal rundt og hjælpe og guide de enkelte butikker.

“Jeg har ikke prøvet at spise morgenmad med min familie i mange år, så det glæder jeg mig faktisk til at kunne prøve igen. Jeg kan i højere grad selv bestemme min arbejdstid, hvor jeg starter ud hjemmefra, og skal ud og hjælpe i de enkelte butikker med at holde styr på konceptet og være med til at udvikle samt sørge for, at de rigtige personer bliver rekrutteret. Så det bliver jo ledelse på en helt anden måde, og det glæder jeg mig meget til at prøve af”, lyder det fra Thomas.

Hvem der efterfølger Thomas Rolighed er ikke offenliggjort endnu, men det forventes at ske inden for kort tid.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler