13. juli 2024

Torsdagstræf hos RANDERS+RADIUS

Favrskov Erhverv afholder torsdagstræf hos RANDERS+RADIUS torsdag d. 24. juni kl.15.00-17.30, hvor alle medlemmer er velkomne.

De to direktører Niels Kastrup og Lars Andersen byder indenfor på Tolsagervej 9, viser rundt og fortæller om virksomhedens tidløse innovative produkter og designs. RANDERS+RADIUS blev grundlagt i 2012, da de to danske møbelproducenter R. Randers og Radiuer fusionerede og i dag har den fusionerede virksomhed en lang række spændende produkter på hylderne der møder tidens krav til kvalitet, håndværk & finish kombineret med nytænkning og bæredygtighed. Virksomheden fremstår dynamisk, innovativ og dog klassisk.

Torsdagstræffet finder altid sted i en lokal virksomhed i Favrskov og skaber mulighed for netværk, hvor du bliver en del af et stærkt erhvervsfællesskab, hvor man bliver klogere på hinanden – og ikke mindst ser, hvad man kan hjælpe hinanden med lokalt.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler