2. december 2023

“Vi har etableret en Corona-task force”

Hos det statsautoriserede revisionsfirma Kvist & Jensen i Søndergade har man haft travlt den seneste tid. Partner Ruben Stæhr der leder afdelingen i Hadsten fortæller , at de derfor har etableret en “Corona-task force”, som løbende holder sig opdateret på “hjælpepakke-området”. “Pakkerne er jo blevet frigivet lidt efter lidt”, fortæller han “og vores kunder vil naturligvis gerne vide, hvordan de skal forholde sig i denne tid.”

Kvist & Jensen har på deres hjemmeside skrevet uddybende information om hjælpepakkerne og har også etableret en “coronamail”, som egne og nye kunder kan bruge, hvis de er i tvivl om, hvad de skal gøre og der er også rigtig mange kald på telefonen.

“Vi anbefaler, at de kunder der er i likviditetskrise, straks søger gennem virksomhedsguiden , så man hurtigt kan få penge ud” fortæller han “og vi er naturligvis klar til at hjælpe vores kunder med at etablere det dokumentationskrav, som skal være til stede, for at søge om pakkerne” lyder Rubens anbefaling.

Partner, Kvist & Jensen,
statsautoriseret revisor Ruben Stæhr

Har man lidt penge på kistebunden, kan det derimod nok bedre svare sig at bruge tid på at være mere præcis, når man gør tingene op, så man er på den sikre side.

Der var særligt travlt på kontoret til og med sidste uge, mens det i denne uge er fladet lidt mere ud. Men nu åbner den store pakke efter påske og der forventer Ruben, at de igen får meget travlt.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler