20. juli 2024

Wanzl Nordic i Hadsten får ny direktør

Wanzl Nordic, der indtil oktober 2023 hed Expedit, får ny CEO 1. januar 2024. Den nye CEO hedder Robert Barciszewski og er en gammel kending i Wanzl-familien.

Han kommer nemlig fra en stilling som CEO i Wanzl Polen. Derudover har han tidligere haft ledende stillinger i detailvirksomheder som Salling Group og Lidl.

“Wanzl Nordic har overtaget et virkelig stærkt og anerkendt omdømme, som Expedit har gjort sig fortjent til gennem årtier. Jeg ser frem til at bygge videre på den stærke position som en lokalt forankret, fleksibel samarbejdspartner og samtidig udnytte de potentialer, der er, i at kunne dele viden og kompetencer internationalt på tværs i koncernen, til gavn for vores kunder. Jeg tror fuldt og fast på et meget stort vækstpotentiale for Wanzl Nordic som del af Wanzl Group,” siger Robert Barciszewski i en pressemeddelelse fra Wanzl Nordic.

Store ambitioner for vækst

Den primære mission er at blive ved med at vækste Wanzl Nordic – især nu, hvor virksomheden virkelig kan drage nytte af deres internationale bagland og de mange muligheder, det bringer, både at være stærkt lokalt forankret med dyb forståelse for kundernes behov og samtidig have kapaciteten fra en stor, global koncern.

”Min største strategiske ambition er, at Wanzl Nordic skal vokse som forretning. Det skal vi ved at bruge den fantastiske historie, der ligger bag virksomheden og kombinere den med at være en del af en verdensledende Wanzl Group. Vores kunder skal hver dag kunne mærke værdien i vores årelange erfaring, globale tilstedeværelse og know-how kombineret med den unikke kvalitet i Wanzl produkterne,” siger han.

Pressefoto

Vil fejre menneskene bag forretningen

Wanzl Nordic har været garant for detail- og butiksløsninger med kvalitet, fleksibilitet og forståelse for kundernes skiftende behov. I mere end 70 år har virksomheden opbygget en stærk position på tværs af de Nordiske markeder. En position som den nye CEO skal tage til nye højder – med fokus på medarbejderne.

The business is the people – det er sådan, jeg ser det. Vores virksomheds succes er dybt forankret i vores mennesker. Det er dem, der hver dag spiller en afgørende rolle i at opbygge vores forretning. Jeg vil gerne fejre vores mennesker og prioritere deres trivsel. Jeg kan godt lide at arbejde i samspil med mine medarbejdere. Jeg kigger fremad og planlægger med det lange perspektiv i kikkerten. Derfor glæder jeg mig også til at arbejde for et højt niveau af medarbejdertilfredshed,” siger Robert Barciszewski.

Fra Polen til Randers i Midtjylland

Robert Barciszewski ser frem til sin nye rolle og et liv i Danmark. Han har i sit arbejdsliv tidligere boet i både Tyskland, England og Irland, og nu glæder han sig til at stifte sit nye liv i Danmark – et land han altid har beundret for sin kultur og sin markeds trendsætter-rolle, som påvirker hele Skandinavien.

Faktaboks

  • Robert Barciszewski kommer fra en stilling som CEO i Wanzl Polen.
  • Robert Barciszewski har erfaring fra detailbranchen fra fx Salling Group og Lidl.
  • Robert Barciszewski er gift med Ewa og har en søn på 1 år. De bor i dag i Polen, 
    men flytter snart til Randers.
  • Robert Barciszewski bruger sin fritid på cykelture, hygge med familien og alenetid med sit trommesæt.
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler