17. juni 2024

Flot opbakning til Stefans idé

Stefan Granholm fra Hadsten Computer er en mand med mange ideer og da han kunne se at flere og flere borgere i byen grundet Corona-virus har valgt at isolere sig hjemme stiftede han Facebook-gruppen: Coronavirus frivillig hjælp Hadsten og Omegn.

Derudover kontaktede han andre af byens handlende og foreslog dem at gå sammen om en fælles vareudbringning til de borgere som ikke kan eller har lyst til at tage ned i byen for at handle i denne tid.

“Og de første varer er da også blevet bragt ud”, fortæller Stefan, da ByensNyt var på besøg hos Hadsten Computer tidligere i dag. “Men det mest positive er alle de henvendelser fra folk i byen der tilbyder sig og som bare gerne vil hjælpe” fortæller han. “Flere har sagt at de også meget gerne kører rundt, hvis vi har brug for det og det synes jeg er fantastisk”. “Hvor er det godt, at man står sammen her i byen, når der sker sådan nogle ting” siger Stefan.

En af dem der har tilbudt sin hjælp er Mads Møller Pedersen, direktør i IT-virksomheden RIT A/S, der ligger i Lystrup men som selv bor i Hadsten. Da ByensNyt kontaktede ham, for at høre, hvorfor han har valgt at bakke op om Stefans initiativ fortæller han: “For det første synes jeg bare, at det er et knaldgodt initiativ og jeg kan jo som direktør et stykke hen ad vejen selv prioritere min tid og giver gerne en hånd med, hvis jeg kan. For det andet så har vi i RIT meget travlt i øjeblikket med at etablere hjemmearbejdspladser og opsætning til videomøder og der har jeg valgt selv at varetage nogle af de opgaver, der ligger i mit eget næromårde og der kan jeg sagtens køre forbi med nogle varer, når jeg alligevel er på vej rundt i området” og siger endvidere, at han synes det er vigtigt, at man hjælper, hvor man kan.

“TV2 har også hørt om ideen”, fortæller Stefan Granholm “og de kommer måske forbi senere i dag eller i morgen for at lave et indslag, så det bliver spændende om de kommer”.

Om det var derfor, at Hadsten Computers fandt det passende at støvsuge deres smarte røde bil, da ByensNyt var forbi, ved vi ikke, men skønt er det at opleve, at der er opbakning, når driftige folk som Stefan endnu en gang viser initiativ.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler