1. februar 2023

Hadsten Computer sætter fokus på genbrug

Vi er i en tid, hvor der kommer større og større fokus på genbrug, og den er de med på i Hadsten Computer.

Man kan sige meget om Stefan Granholm, der ejer Hadsten Computer, men idéforladt, det er han bestemt ikke. Nyeste påfund er, at være med til at gøre miljøet lidt grønnere. Det skal blandt andet ske ved at folk afleverer deres bobleplast, som ofte er med i pakker fra onlinesalg, i butikken. Herefter er det så meningen, at folk der selv skal sende en pakke, kan komme forbi og hente det indleverede plast.

“Planen er, at folk skal gemme det plast, der er med i pakker fra onlinehandel, så andre kan få glæde af det, ved at aflevere det her i butikken, i stedet for at køre det på genbrugspladsen. De papkasser som vi får her i butikken, kan folk hente, således at de slipper for at købe en ny. Vi har også lavet en aftale med Outdoorpro.dk der ligger her i Hadsten, som bruger genbrugskasser og plast til deres forsendelser, så jeg håber at folk vil komme forbi, hvis de har noget der kan genbruges”, lyder det fra Stefan, da ByensNyt kigger forbi butikken.

Har du noget plast liggende, så er det bare ned i Hadsten Computer med det, så andre kan få glæde af det

Og stopper det så her, nej vel. Stefan tager også i mod printerpatroner, som i mange tilfælde kan genopfyldes. Så i stedet for at lave en helt ny patron, kan den i mange tilfælde genopfyldes.

“Vi tager i mod folks blækpatroner og tonere, og sender dem så videre til firmaer der kan genbruge dem. Der er enkelte der ikke kan genbruges, og dem sørger vi selvfølgelig for, kommer ud på genbrugspladsen”

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler