31. januar 2023

Hadsten Højskole og ByensNyt.dk indgår journalistisk samarbejde

I den kommende tid vil du her på ByensNyt.dk læse artikler skrevet af elever på Hadsten Højskoles medielinje. Hadsten Højskole har nemlig sagt ja tak til et samarbejde, således at eleverne får en platform til deres artikler.

ByensNyt.dk omhandler alt fra 8370, og derfor var det også nærliggende at lave et samarbejde med Hadsten Højskole, hvor eleverne godt nok ikke kommer fra 8370, med hvor det er højskolen, der er bindeledet.

“Vi er rigtigt glade for, at Hadsten Højskole har sagt ja til et samarbejde, som er til glæde for begge parter. ByensNyt.dk får relevant, konstruktiv og ikke mindst mere ungdommelig journalistik på denne måde. Derudover kommer der et kig på 8370 set lidt udefra, og det, er jeg sikker på, bliver en kæmpe gevinst for sitet”, siger Jonas Hooge, der er redaktør på ByensNyt.dk.

“Højskolens elever får et medie med en pæn portion læsere at skrive til, og som skribent er det altid sjovere at skrive, når man ved, at man faktisk har en læserskare”, siger han.

Hadsten Højskole er også glade for samarbejdet.

“Samarbejdet giver eleverne en god mulighed for at komme ud i virkeligheden og få prøvet deres journalistiske evner af. Samtidig får de talt med en masse mennesker i Hadsten, og de har været overraskede over, hvor meget der rent faktisk sker i byen”, siger Julie Sølvsten, der underviser på medielinjen.

Første artikel fra nogle af højskolens elever ligger allerede klar på sitet, og er en flot reportage omkring Favrskov Gymnasiums musical We´re all Andyviduals.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler