18. maj 2024

Hvor blev Genfødselsportalen af?

Lige nu er håndværkere i fuld gang med at renovere og udvide parkeringspladsen ved Sundhedshuset i Hadsten, og i den forbindelse er kunstværket “Genfødselsportal” blevet flyttet for at give plads til bilerne, men hvor er portalen så nu?

Måske har du undret dig, måske ikke, over, hvor portalen er blevet af, som tidligere stod på Hans Gadebergs Plads, som nu er blevet inddraget til parkeringsplads ved Sundhedshuset. Kunstværket, der er lavet af Henrik Voldmester, stod egentlig centralt placeret, lige midt i byen, men samtidig også på en ret så trafikeret plads, og kom derfor måske ikke helt til sin ret.

Nu har værket så fået en ny placering, og denne gang et lidt mere fredeligt sted, nemlig i den sydlige del af Lilleåparken, hvor den har fået en fin placering og hvor den, efter undertegnedes mening, kommer meget mere til sin ret og passer fint ind i parken, der dermed har fået en gratis forskønnelse.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler