18. maj 2024

Firkløver gjorde julen lidt festligere

Sidste år uddelte Jette Eriksen fra EDC Huset i Hadsten julemenuer sammen med en kok fra Aarhus, men i år havde hun fået backup fra tre andre, nemlig Madexpressen, Wineboutique samt Hadsten Håndbold, der tilsammen sørgede for, at en del familier i Favrskov, blev sikret en god juleaften med mad og vin.

Madexpressen havde sammensat en flot menu, hvor der var tænkt på det hele, og Wineboutique havde fundet lidt god vin frem, så der var styr på det hele for de familier, som Red Barnet Favrskov havde fundet frem til, der havde brug for en ekstra håndsrækning til en god jul.

Wineboutique havde fundet hvidvin fra Italien og rødvin fra Spanien frem, som kom med sammen med julemaden.

Wineboutique havde åben i butikken juleaftensdag, så Flemming havde sendt sin kone Rikke i stedet, og hun kunne fortælle, at der havde været nok at se til de sidste mange dage i butikken lige uden for Hadsten. Madexpressen, der holder til i Randers, men som er sponsor for Hadsten Håndbold, og hvis ene ejer, Bjarne, er bosat i Ødum, kunne også berette og juletravlhed.

“Vi har stegt ænder til den store guldmedalje, 85 styks for at være hel præcis, til familier der gerne vil slippe for selv, at skulle stege anden juleaften. Så vi har haft nok at se til, og til nytår står den så på nytårsmenu som Take-away, hvor vi lige nu er på 200 menuer, men mon ikke vi får lidt flere med efter jul”, fortæller Bjarne til ByensNyt, der var forbi EDC Huset først på formiddagen.

Julemaden var linet op i Madexpressens varebil, hvor den stod køligt, indtil den blev afhentet.
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler