18. maj 2024

Jeg glæder mig helt vildt til at åbne

Da ByensNyt i formiddag lagde forbi den kommende herretøjsforretning i Søndergade var det en særdeles travl og optimistisk kommende indehaver vi fik i tale. Bo Meyer var i fuld gang med at opsætte inventar og havde lige modtaget en ordentlig stak helt nye varer.

“Jeg glæder mig helt vildt til at åbne” sagde han. “Man har taget fantastisk godt i mod mig i Hadsten Handel og de andre i handelen har virkelig været imødekommende og hjælpsomme, så jeg er helt overvældet” sagde han. “Jeg har allerede hilst på mange. I dag er der flere kunder der lige har stukket hovedet ind og sagt; hvor er det godt du åbner! Så jeg føler mig meget godt modtaget i byen.”

Bo Meyer flyttede til Hadsten for 2½ år siden og undrede sig den gang over, at der ikke var en herretøjsforretning i byen. Samtidig kunne jeg høre, at det var noget man virkelig ønskede sig, både blandt de øvrige i handlen og når jeg talte med folk i byen generelt. Jeg var på de tidspunkt butikschef i en Tøjeksperten og er jo tidligere gennem mange år indehaver af en tøjforretning i Hammel, så langsomt voksede ideen i mig om at starte sin egen herretøjsbutik op i byen.”

For Bo Meyer var de helt rigtige lokaler og de rette betingelser for at starte vigtigt inden han etablerede sig og besluttede sig så for sidste år at tage kontakt til Hadsten Handel og forelægge dem sine overvejelser. Kort tid efter blev han kontaktet af Lars fra STANDARD og så var ideen pludselig realiserbar. “For at gøre n lang historie kort, fandt vi ud af, at jeg her i STANDARDS lokaler ville kunne skabe det helt rigtige afsæt” fortæller Bo. “Her var de rigtige lokaler og den helt rigtige beliggenhed.”

Bo Meyer åbner Tøjeksperten Hadsten torsdag d. 2. september og og har travlt med at få det nye inventar sat op og tøjet lagt på plads. Han har allerede renoveret butikken en del med nyt gulv og de første mange kasser med tøj er ankommet.

“Tøjeksperten er Danmarks største herretøjskæde” siger han. “Der er 125 butikker i kæden og dækker stort set hele landet”. Man kan købe både fysisk i butikken og på kædens web-handel og man kan bytte tøjet i alle butikker eller sende det retur. “Jeg tror godt at jeg tør sige at vi har landets bedste bytteregler og vi bytter 365 dage om året” afslører han.

Tøjeksperten er en frivillig kæde, som dels forhandler egne kendte brands som Lindbergs tre produktlinjer, Bison, Junk De Luxe og Morgan. Sidstnævnte er attraktivt for de mere prisbevidste forbrugere, fordi det ikke er så dyrt og stadig i en rigtig god kvalitet.

Derudover kommer Tøjeksperten Hadsten også til at forhandle den eksklusive buks Meyer, et godt udvalg i skjorter fra Eterna og strik fra Clipper og habitter og jakkesæt m.v. fra det tyske kvalitetsmærke Digel.

“Til de unge er der brands som Super Dry og Gabba og vi ved bare at det sortiment giver pote de allerfleste steder, og det har jeg selvfølgelig også en stor tiltro til atde kommer til her i Hadsten. Og jeg kan næsten ikke vente med at komme igang” siger Bo ivrigt.

Bo er 55 år og elsker at drive forretning og han vidste bare, at han på et tidspunkt skulle være selstændig igen, så snart den rigtige mulighed bød sig. Han er glad for at være flyttet til Hadsten, som har meget at byde på synes han. “Ja, det er en dejlig by, som har det meste og nu åbner jeg så den længe ønskede herretøjsforretning, så hvad kan man sig så ønske sig mere” griner han. “Jeg synes allerede jeg er faldet godt til i byen. Jeg oplever at der er et godt sammenhold og byens borgere bakker op om butikkerne. Det er ligesom om coona har vist os, at det lokale betyder noget, og det er dejligt at opleve, når man gerne vil åben butik i byen”.

ByensNyt fik også en kort snak med Helle fra Mrs Jones, som kun kunne bekræfte, at man i handelen glæder sig meget over, at der nu også kommer en herretøjsbutik i byen. “Det er der da bestemt brug for” siger hun. “Vi møder mange kunder, som fortæller, at de glæder sig til han åbner og flere som siger, at deres mænd ikke gider tage uden for byen for at købe tøj”.

“Så mon ikke der er nogen der har brug for at få garderoben udskiftet” siger hun. “Vi håber virkelig for ham at han får en god start og at byen vil blive ved med at bakke forretningen op. Og samtidg er Bo jo en virkelig flink fyr, som virker enormt positiv og optimistisk” slutter hun.

Bo er helt ny på Facebook, men har oprettet en side for Tøjeksperten Hadsten, hvor han lægger små film og billeder op, så man kan følge med frem til åbningen. Her vil han også fremover fortælle nyheder om sin forretning. Er du på Facebook, kan du følge den her: Tøjeksperten Hadsten

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler