22. maj 2024

Julestemning i Hadsten

Her på ByensNyt kunne vi forleden fortælle om, hvordan man ved Kollerup Gods har pyntet en fin gammel kane og skabt julestemning på hjertestien. Og der er andre her i byen der i den grad forsøger at bringe os alle i julehumør.

På Dr. Larsens vej, er der en række huse som med et moderne udtryk kan siges at være gået “all in” på julelys og hvis du alligevel er ude at gå aftentur kan det bestemt betale sig at lade vejen falde forbi.

I går sidst på eftermiddagen var det den lokale computermand Stefan, der atter en gang havde fået en lys idé. Han havde fået fat i en pandekagevogn, som midt på Søndergade foran Byens Frisør solgte de mest velduftende pandekager til byens borgere. Om det var duften i sig selv der fik folk til at stile til ved vi ikke, men det er en kendsgerneing at der stort set var kø fra vognen ankom og til den lukkede før tid, fordi den havde udsolgt.

Stefan fortæller, at vognen kommer igen i morgen eftermiddag og bliver der til kl. 19.30 og at den denne gang, vil have pandekager nok, så ingen kommer til at gå forgæves.

Og med julens toner i ørerne og med duften af både grillkyllinger og pandekager i næsen, så er der nok mange der vælger at købe både hovedret og dessert med hjem fra midtbyen i morgen. For det er jo også torsdag, at Guldkyllingen holder ved Kvickly.

Så der er mange her i byen, der sammen med byens butikker gør, hvad de kan for at få os i julestemning. Vi behøver ikke tage væk fra Hadsten for at finde julen. Den er lige her. Vi skal bare kigge efter den.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler