13. juli 2024

Natteravnene søger nye lokaler

Når de flittige Natteravne i Hadsten tager af sted på deres aftenruter har de behov for en rede, en fast base til opbevaring af jakker, trøjer, lommelygter, bolcher, logbog samt brochurer.

I ravnenes rede har de også behov for et mødelokale med adgang til vand samt toilet. Endelig må faciliteterne også meget gerne rumme et cykelskur eller lignende med plads til ravnenes 3 cykler, som de bruger på længere ture i Hadsten området. En base at mødes ved og gå ud fra og som de kan komme tilbage til efter endte ture. Et sted der kan benyttes efter normal lukketid.

Siden Natteravnenes start i Hadsten, han man benyttet sig af mødefaciliteter m.v. hos ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen, hvad man har været meget glade for. Grundet GDPR (person-data loven), hører det imidlertid op ultimo september.

Så har du – eller kender du nogle, der kan lægge møde- og opbevaringsfaciliteter til rådighed for de gule jakker, hører Natteravnene meget gerne fra dig.

Læs mere om Natteravnene Hadsten.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler