22. maj 2024

Nyt Padelcenter åbner til august i Hadsten

Hvis nogen skulle være i tvivl, så er Padeltennis en sport i fremdrift, og til august får Hadsten fire baner mere, ud over den der i forvejen er i byen. Det nye center kommer til at ligge på Toftegårdsvej, og får to indedørs og to udendørs baner.

I en stor gul hal for enden af Toftegårdsvej er der for tiden masser af aktivitet med at få sat hallen i stand, således at de første spillere kan rykke ind til august. Det er Anders Andersen, Julius Linhave og Thomas Møller, der kender hinanden fra forskellige sammenhænge, der er gået sammen om det spændende projekt, og planerne er mange for det nye Padelcenter, der kommer til at hedde Padelmaster Hadsten.

“Vi er vilde med at spille Padel, men har, som så mange andre, haft svært ved at få en bane når vi gerne ville have det, og så kom idéen med at starte op selv på bordet. Vi har været i gang siden november sidste år, både med at finde det rigtige sted og få tilladelser fra kommunen, og så i det hele taget med at finde de rigtige samarbejdspartnere, så vi får et center, der er helt i top. Og det kan vi godt love at vi får, det bliver det bedste af det bedste, og de baner man skal spille på, det er de samme som de bruger på World Touren, så vi er ikke gået på kompromis med noget”, fortæller de tre herrer, der lige nu knokler med at få hallen gjort klar til åbningen.

“Vi får en double og en singlebane indenfor, og så kommer der to doublebaner udenfor, så vi går all in fra start. Vi bruger mere eller mindre alt vores fritid på det, og der er stadig et stykke vej endnu, men vi synes det er rigtigt sjovt, og ser frem til, at banerne snart kan sættes op”

Der er stadig et stykke vej, men til august er man klar med fire baner, hvoraf de to skal ligge i denne hal

Mange muligheder i det nye center

Ud over de fire baner, bliver der også mulighed for privat omklædning og bad, lige som at der bliver loungeområder, både ude og inde, så planen er også, at centeret kan bruges til private arrangementer, ligesom at man vil afsondre potentialet for, om lokale foreninger vil være med, på den ene eller anden måde.

“Det skal være et sted for alle, og vi har allerede fået henvendelser på, om det kan bruges i forbindelse med konfirmationer eller fødselsdage, og så håber vi også på, at det bliver et sted, hvor folk slår sig ned efter de har spillet, og får en sodavand eller øl, så vi får skabt et godt miljø heroppe. Det er forholdsvis let at komme i gang, og selvom at man ikke har prøvet det før, så får man hurtigt noget spil i gang, så det er en oplagt sport, hvis man gerne vil prøve noget nyt”, lyder det fra Anders, Thomas og Julius, der alle beholder deres faste job til en start.

Måske kommer der flere centre

Lige nu bliver det et projekt for de tre ved siden af deres normale arbejde, men de vil bestemt ikke afvise, at det hen ad vejen, kan blive til meget mere end et fritidsprojekt.

“Lige nu bliver det et projekt ved siden af vores arbejde, men vi er da bestemt ikke afvisende over for, at det på sigt kan blive til mere, hvis vi får mulighed for at åbne flere centre. Vi har en ambition om, at det sagtens kan blive til flere baner, både i Hadsten, men også andre steder, men nu er der fuld fokus på Hadsten”

Der bliver flot udsigt for dem der spiller udendørs
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler