22. september 2021

Præsidentskifte i Hadsten Rotary Klub

Med målet om et år med fokus på kammeratskab, smil og netværk overtog ejendomsudvikler Jeppe Holm i aftes præsidentkæden i Hadsten Rotary Klub

Afgående præsident Dorthe Gaardbo-Pedersen kunne fotælle om et år der har stået i skyggen af COVID-19, men hvor klubben til trods herfor har formået at opretholde en høj mødeprocent til de virtuelle møder. Det skyldes i høj grad, mente Dorthe Gaardbo, den gode kvalitet der har været i valget af foredragsholdere. Dorthe var som klubbens faste forsanger kun ked af én ting og det var, at klubben under hendes ledelse ingen fællessang har haft – “det er jo nærmest en parodi, at vi netop under min præsidentperiode ikke har kunnet synge sammen” sagde hun, men dog ikke uden, at hun godt selv kunne se det komiske i det.

Jeppe Holm takkede for klubbens tillid og fortalte, at han nu glæder sig til, at man i klubben igen kan være sammen til møderne. “Vi har været gode til det virtuelle, men fysiske møder med gæster, samvær og netværk er bare langt at foretrække” sagde han.

Præsidentkæden blev overrakt i aftes, hvor Dorthe Gaardbo som afgående præsident også valgte at tildele en Paul Harris Fellow orden, der er Rotarys anerkendelse for en særlig indsats, til Mette-Marie Bang Nikolajsen og til Tina Sundgaard Bruun.

Klubben går nu på sommerferie og starter op igen til august.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er medstifter af og formand for Favrskov Revyen i Hadsten. Han er derudover formand for Kulturhuset Sløjfen i Hadsten, næstformand for Favrskov Gymnasium og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler

Vejret i 8370

Hadsten
overcast clouds
11.2 ° C
13.1 °
9.8 °
94 %
4.1kmh
100 %
ons
19 °
tors
14 °
fre
14 °
lør
17 °
søn
11 °