12. april 2024

Tour De France Feber til Hadsten Gade Grand Prix

Med Tour de France Etape-vinderen, den tidligere verdensmester Mads Pedersen og rytteren, der er blevet kaldt “Verdens bedste lead out man” Michael Mørkøv samt World Tour rytteren fra Trek-Segafredo Asbjørn Hellemose, er der igen ryttere med fra alle øverste hylde, når Hadsten Gade Grand Prix, finder sted torsdag d. 11. august.

De tre superprofessionelle ryttere dyster mod ryttere fra landets tre bedste kontinentalhold Riwal Cycling Team, Team ColoQuick Cycling og Restaurant Suri-Carl Ras og den danske amatørcykelelite.

Det bliver spændende at se om der stadig er stjerner i benene på de to Tour de France deltagere Mads P og Michael Mørkøv og om talentet Asbjørn Hellemose kan tage kampen op mod de tre cykelmandskaber, som har alle muligheder for at lægge en taktik op, der kan slå de tre profiler på den 1400 meter lange distance, der bl.a. går op ad den berygtede Søndergade-stigning, der hælder op til 7%.

Team ColoQuick deltager med byens egen lokale cykelhelt Jeppe Aaskov Pallesen, som vi her på ByensNyt har skrevet om flere gange, senest i april, hvor han vandt en etape i det franske etapeløb Tour de Loir et Cher.

Inden eliteløbet løber af stabelen kl. 19.30 kan du kl. 18.15 se et åbent løb med deltagere fra U17 junior, og Master A, B og C og har du billetter til Fanzonen kan du hilse på de største profiler ligesom Michael Mørkøv sælger og signerer sin nye bog “Min Vej”.

Carsten Ritter er speaker på løbet.

Hadsten Gade Grand Prix, der er blevet kaldt et af verdens hårdeste gadeløb er tilbage og målet er at genskabe et brand, der kan præsentere de allerstørste cykelstjerner og tiltrække publikum fra hele Østjylland. Et løb vi kan være stolte af.

Er du virksomhedsejer kan du støtte som sponsor. Se vores sponsorer på Hadsten Gade Grand Prix’s partnerside.

Foto fra Fanzonen fra et tidligere løb, hvor de to topryttere Michael Valgreen og Lars Bak talte med både publikum og presse.

Man kan også støtte løbet ved at købe billetter til Fanzonen. Billetterne finder du her: Billetter Fanzonen

Endelig kan man som enkeltperson, klub, forening, organisation eller virksomhed melde sig ind i foreningen bag løbet Hadsten Sport Event og Kultur. Et medlemskab koster kr. 500.

Onlinesynlighed har kreeret en flot hjemmeside for Hadsten Gade Grand Prix. Her finder du masser af information om løbet og her holdes du opdateret på nyheder.

Du finder hjemmesiden her: Hadsten Gade Grand Prix

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler