18. maj 2024

Velbesøgt Open By Night og HSK spinning arrangement

Byen summede af liv da Hadsten Handel i aften afholdt Open By Night. HSK havde engageret den navnkundige Lars Bager som kommentator og de 10 ryttere svedte godt for sagen til det timelange spinning sponsor-event.

Op ad gaden havde flere af byens butikker opsat boder og andre havde gode tilbud indendørs. HSK solgte fadøl, EDC bød på rosé og der var både en vogn der solgte pandekager og en anden med churros. Peter fra Skjold Burne bød på smagsprøver fra sin gadebod med et bredt udvalg af bl.a. gin, rom og HSK vin. Frivillige fra både Stafet for Livet og fra Natteravnene var også aktive i gaden.

Hos Helle i Mrs Jones havde de haft travlt næsten hele dagen og der var stadig masser af mennesker i butikken da ByensNyt kom forbi.

Lars Bager formåede at sætte stemning med sine opmuntrende kommentarer og med god musik til de opofrende ryttere der svedte i varmen. Flere af rytterne havde formået at samle mange sponsorer til sig, som hver donerede en 10’er pr kørt kilometer. ByensNyt havde indgået en aftale med Cecilie og Michael fra Frivillighedscentret om en donation og de kæmpede også bravt for sagen.

Alle 10 ryttere gjorde en god figur og ramte mellem 25 og 35 km i sommervarmen, så der blev kørt en god sjat penge ind til klubbens gode arbejde.

ByensNyt havde sponseret Frivillighedcentrets deltagelse, og Cecilie og Michael tog en velfortjent vandpause efter den hårde time.
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler