21. februar 2024

Gospelkoret HØST synger julen ind

Når Ødum Kirke sammen med Gospelkoret HØST søndag d. 10. december (2. søndag i advent) kl. 16.00 slår dørene op, er det til en forrygende glad gospelkoncert under ledelse af den meget professionelle og dygtige korleder, Tenna Kyrin Toft.

Det bliver en eftermiddag fyldt med gospel, salmer og fællessang. Gospelkoret HØST er et kor med glade, dejlige mennesker med sang i hjertet og et godt fællesskab. Denne eftermiddag får du mulighed for at opleve det HØST gospelkor og være med til at dele den glæde, som alle der synger i koret har med gospelsang.
Alle er velkomne – og det kostwer ikke en krone at komem i julestemning denne søndag.
Er du selv interesseret i at synge i gospelkor, er det en oplagt mulighed for at komme og lytte og evt. melde dig til koret, der synger hver hver tirsdag kl. 17.00-18.30 i Ødum Kirke og starter op igen i januar 2024.

ByensNyt har tidligere fortalt om korets koncerter. Løs mere her: Gospelkoret HØST

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler