20. august 2022

Hadsten Bibliotek åbner for reserveringer og læseposer

Nu kan du igen både reservere bøger og bestille en læsepose fra Hadsten Bibliotek, og du kan også få afleveret de bøger, som du ikke nåede at aflevere inden nedlukningen.

Biblioteket er stadig lukket, men grundet de faldende smittetal, åbnes der nu op for, at man kan komme forbi biblioteket, både for at hente reserverede bøger, få en læsepose eller aflevere bøger. Det er frivlligt, om du vil aflevere dine materialer nu – der tilskrives fortsat ikke gebyrer. Du kan læse mere om læseposer og hvordan du bestiller disse lige her.

Biblioteket opfordrer til, at man tjekker om i forvejen reserverede bøger, stadig er relevante for en, og hvis ikke, at man så afbestiller disse.

Hadsten Bibliotek har åben mandag, onsdag og fredag fra 15-17, hvor man kan komme forbi, enten for at hente eller aflevere bøger. Husk mundbind, sprit af og hold afstand.

Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte biblioteket på hverdage fra 10-15.

Hadsten Bibliotek: hadstenbibliotek@favrskov.dk – 8964 1580

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler