30. maj 2023

Hadsten Sangforening afholder Forårskoncert i Sløjfen

Hadsten Sangforening har i mange år inviteret til forårskoncert. Det sker også i år. Koncerten afholdes mandag den 8. maj kl. 1930 i Sløjfen, Hadsten.

Foreningens mandskor vil under ledelse af Vibeke Mølgaard Hansen synge en bred ”buket” af sange, fra det alsidige repertoire, der arbejdes med i det daglige. I to afdelinger synges sange, der traditionelt er arrangeret for mandskor, herunder naturligvis med vægt på forårets og den kommende sommer. Der gives også prøver på korets formåen med uddrag fra bl.a. musicals. 

Publikum får også rørt stemmebåndet, da der vil være nogle kendte fællessange. Alle skulle gerne opleve en god og hyggelig sangaften.

Der er fri entre.

Fakta vedrørende Hadsten Sangforening:

Hadsten Sangforening blev stiftet i 1894, og foreningens mandskor har været aktivt lige siden. Koret har gennem tiderne medvirket i utallige koncerter. Repertoiret spænder fra danske og nordiske viser og sange til uddrag fra operetter og nyere musicals. Koret har flere gange været med i opførelsen af større korværker.

Der er i øjeblikket ca. 30 aktive sangere.

Korets hjemmeside: www.hadstensangforening.dk

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler