28. februar 2024

Kom til irsk aften i Sløjfen på lørdag

Lørdag d. 25. februar 2023 afholder Lions i Favrskov Irsk aften i Sløjfen i Hadsten. Denne gang med en ny trio, der hedder Folk Friends.

Folk Friends er et stærkt irsk inspireret band med rødder i det vestjyske. Bandet har været på landevejen i mere end 25 år, hvor de har optrådt ved et utal af irske arrangementer og festivaler i Danmark og Nordtyskland. Repertoiret er inspireret af folkemusikken fra Irland, Skotland, USA og Danmark og spænder vidt, fra stille ballader over irske instrumentale numre til glad musik, der får publikum til at synge med. Det hele serveres med godt humør, vestjysk lune og et par løgnehistorier fra det virkelige liv, så der er altid lagt op til en hyggelig aften i selskab med Folk Friends.

Dørene og baren er åben fra kl. 17.30 og kl. 18.15 serveres en dejlig buffet fra Linas mad og vin, inden musikken starter kl. 19.30.
Det er også muligt at komme til koncert uden spisning kl. 19.30 – det koster kun kr. 200 – billet købes ved indgangen.
Der er salg af øl, whisky, vin og irsk kaffe m.m. 

Aftenens overskud går videre til Lions humanitære arbejde.
Billetter med nummererede pladser til mad og koncert koster kr. 315 og kan købes online på Place2book 
(https://www.place2book.com/da/sw2/sales/r7tdb09i63) eller via https://dagmarskilde.lions.dk 
Man kan også købe direkte på et af kommunens biblioteker. 

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler