24. maj 2024

Kom til julekoncert i Sløjfen

Traditionen tro, er der julekoncert på programmet i Sløjfen den første søndag i december. I år spiller trioen Zenobia en blanding af julesange, højskolesange og egne sange.

Zenobias koncerter er især kendt for tre ting: Et intenst nærvær til publikum, fortællinger, der bygger bro fra traditionens soundtrack til nutiden – og stor musikalsk livsglæde. Det er i mødet mellem rigsspillemanden Mette Kathrine Jensen Stærk på harmonika, den prisbelønnede sangerinde Louise Støjberg og pianisten Charlotte Støjberg – der har både har salmer og tango i blodet – at traditionen videreføres og fornys.

Så snup en pause fra julestressen og svøb dig i velklingende julemusik i Sløjfen søndag d. 4. december kl. 14. Billetter kan købes via hadstenkulturhus.dk eller på dit lokale bibliotek i Favrskov

Pressefoto
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler