26. januar 2022

20 år med 20 kunstnere

I Sløjfen kan du i disse dage opleve, hvordan 20 lokale kunstnere pryder vægge m.v. i huset.

Sløjfen har kontaktet de 20 lokale kunstnere og bedt dem tage noget af den kunst med, som har været fremvist i Sløjfen gennem de seneste 20 år. Det er der kommet en fin lille udstilling ud af, som bestemt er værd at besøge. I går havde Sløjfen inviteret kunstnerne ned til en fernisering med et glas vin og lidt snacks og med smuk klavermusik fra Sia og Mikkel fra Favrskov Musikskole.

Tre af de kunstnere der var mødt frem var Peter Husted, Pia Selchau-Mark og Rune Frederiksen og ByensNyt fik sig en lille snak med de tre kunstnere.

Der er masser at se i Sløjfen i disse dage. På Hadsten Bibliotek kører jubilæumstoget forbi en flot udført og meget naturtro version af Sløjfen, negativer af Sløjfens første år og man kan gå en tur af mindernes allé og opleve fotos og historier fra Sløjfens 20 år og så ikke mindst det store juletræ.

Senere i eftermiddag spiller Favorittes op til julekoncert og i næste uge byder Sløjfen på koncert med Nicklas Sahl (udsolgt) og på søndag den 12. på jubilæumsreception med fri entré og underholdning kl. 14.00-16.00, så der er godt gang i huset hele december.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er medstifter af og formand for Favrskov Revyen i Hadsten. Han er derudover formand for Kulturhuset Sløjfen i Hadsten, næstformand for Favrskov Gymnasium og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler

Vejret i 8370

Hadsten
overcast clouds
6.5 ° C
6.9 °
5.9 °
90 %
8.2kmh
93 %
ons
6 °
tors
8 °
fre
5 °
lør
10 °
søn
6 °