21. september 2021

80’er nostalgi for alle pengene

Jeg ved det godt, Går gennem tiden, Ta´med, Sad i Parken, Da du var min helt alene, Tilfældigvis forbi….. Her på ByensNyt skal vi ikke benægte, at vi har sunget med på de sange mange gange og der er dømt nostalgi for alle pengene, når 80’er bandet Rugsted & Kreutzfeldt kan opleves live i Sløjfen lørdag d. 29. maj.

Koncerten består af numre fra deres store bagkatalog af hits, krydret med enkelte nye numre og dertil kommer en bonus bestående af numre i deres helt egen fremførelse som de har skrevet til andre kunstnere som f.eks. Sanne Salomonsen, Lis Sørensen, Peaches & Bobo, Søs Fenger og Kim Larsen. Derudover vil de krydre koncerten med anekdoter fra deres mangeårige samarbejde. Hits som; Hvis du forstod, Kærligheden kalder, Du tænder lys, Hjertets telefon og Kun et kys herfra er også skrevet af den musikalske duo og det bliver spændende at høre, om de også er blandt de numre som bandet spiller denne aften.

Koncerten er en fortsættelse af den 40 års jubilæumsturne, som de indledte i 2019 og som blev afbrudt af covid 19 og publikum kan glæde sig til en musikalsk rejse med masser af hits og ørehængere fra duoen bakket op af et veloplagt band.

Du kan købe billetter via hadstenkulturhus.dk, og husk at du skal fremvise et gyldigt coronapas og ID på dagen, for at kunne komme ind.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er medstifter af og formand for Favrskov Revyen i Hadsten. Han er derudover formand for Kulturhuset Sløjfen i Hadsten, næstformand for Favrskov Gymnasium og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler

Vejret i 8370

Hadsten
overcast clouds
13.1 ° C
13.6 °
12.8 °
85 %
6.7kmh
100 %
tirs
13 °
ons
19 °
tors
14 °
fre
14 °
lør
17 °