15. juni 2024

Besøg en kunstner i Favrskov

I samarbejde med Favrskov Kommunes Kunstudvalget åbner en række kunstnere deres værksteder, så borgerne i Favrskov kan komme på besøg og se deres værker.

Det hele finder sted i weekenden d. 23.-24. april, hvor der også er fællesudstilling på Kollerup Gods kl. 11-16. Der er i den forbindelse udgivet en folder, der kan hentes på biblioteket med adresser og oplysninger om de mange deltagende lokale kunstnere.

I Hadsten kan du ud over arrangementet på Kollerup Gods bl.a. besøge skulpturkunstneren Rune Frederiksen, malerne Rikke Nygaard, Britt Rassing og Britt Engamo samt keramikeren Finn N. Hansen og billedkunstnerne Carbasus i Nr. Galten.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler