6. december 2023

Billetsalget går forrygende til Favrskov Revyen 2020-Nye toner

Der er allerede solgt knap 400 billetter af de 600 billetter, der er sat til salg til Favrskov Revyens fire forestillinger i Sløjfen d. 25.-28. marts.

Revyen har fået titlen Nye Toner. Titlen er dobbelttydig og afspejler, at Revyen som altid er særdeles musikalsk med masser af gode melodier og samtidig, at der er kommet nye toner i debatten. Der er flere der føler sig krænket og ytringsfriheden er til tider i modvind.

Vores to nyeste aktører på herresiden Morten og Lars har fået orlov i år, fordi de under forberedelserne opholder sig i henholdsvis Australien og Japan og Niels Peter har valgt at takke af efter mange år på scenen. Men vi skal nok holde den gående i år indtil Lars og Morten forhåbentlig er retur igen i 2021. På herresiden er vi stadig Poul Sørensen, Steen Elgaard og mig og publikum kan glæde sig over, at Anette Lyngaa, Tina Vejby, Lisbeth Gaba og Tina Bruun sædvanen tro på scenen udgør det kvindelig mod- og medstykke til os herrer.

Aktørerne bakkes op af Revyorkestret bestående af kapelmester og tangenter Lars E. Christiansen, bassist Lars Johansen, guitarist Jens Jacobsen og trommeslager Svend Erik Funder.

Teksterne til årets forestilling er skrevet af Poul Sørensen, Tina Vejby, Eigil Jacobsen, Steen Elgaard, Lisbeth Gaba, Gea Johansen, Jeppe Holm og Jan Erik Elgaard og vi har derudover tilpasset tekster som vi har lånt af Meyer & Meyer samt Heidi Vestergaard fra Dronninglund Revyen, hvortil Favrskov Revyen også selv har leveret tekster.

Favrskov Revyen 2020 Nye toner spiller i Sløjfen fra d. 25.-28. marts.

Onsdag er udsolgt og der er nu kun to billetter tilbage til fredag aften. Der er stadig gode muligheder for billet til torsdag og lørdag.

Du kan læse mere om revyen og købe billetter her.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler