26. januar 2022

Billetsalget går forrygende til sommerens store koncert

Når Villa Grande lørdag d. 11 juni åbner for koncerten Musik på Toppen, hvor Maria & Anne Dorte fra Tøsedrengene, Gas-Bi-Dua, Bamse Madsen Band, Almost AC/DC og Mercury Band indtager scenerne foran den prominente 70’er luksusvilla, så bliver der tryk på fadølshanerne.

Der er på nuværende tidspunkt allerede solgt mere end 600 billetter og en god del af de solgte billetter er solgt som firmabilletter. Der er pt solgt mere end tredive 8-mands firmaborde med indgangsbillet med tilhørende mad og drikkevarer.

For dem der ikke har købt firmabillet er Charlotte fra Villa Grande ved at finde ud af, hvordan man kan sørge for bespisning og målet er at indgå aftaler med lokale madleverandører.

“Men vi er jo overvældet” fortæller hun til ByensNyt. “Vi synes godt nok selv, at vi havde en god idé, men at vi allerede på nuværende tidspunkt har solgt 600 billetter, havde vi ikke i vores vildeste fantasi regnet med. Det vidner om, at det er noget byen gerne vil og det er vi virkelig glade for” siger hun og fortsætter “Det er åbenbart også kommet folk for øre, at vi godt kan bruge frivillige, både dagen før, på dagen og dagen efter og vi har allerede nogle der har meldt sig til at hjælpe, Men vi kan sagtens bruge flere. Så har du lyst til at hjælpe så giv os et kald eller send en mail på info@villagrande.dk

“Der er har også været interesse fra lokale bands om at spille på de to udendørsscener i tidsrummet mellem 12 og 15 inden de professionelle går på. Vi har plads til flere, så man skal endelig bare kontakte os, hvis man gerne vil have spilletid. Vi kan naturligvis ikke love, at vi får plads til alle, men lad os høre fra jer, hvis I har lyst” opfordrer Charlotte.

Billetterne til hele dagen koster kun 250 kr pr stk. + gebyr, hvis du køber dem inden nytår, så du kan sagtens nå at få dem til en god pris. Efter nytår er prisen 300 kr pr stk frem til 30. maj. Køber man billet på dagen i døren er prisen 350 kr. pr stk.

Du finder billetter til koncerten her: Musik på Toppen.

Udover at arrangere koncert har Charlotte travlt på Villa Grande lige nu. Stort set hele foråret er besat med konfirmationer i huset og hun har bookinger langt ind i 2022. “Så vi keder os ikke lige nu” smiler hun.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er medstifter af og formand for Favrskov Revyen i Hadsten. Han er derudover formand for Kulturhuset Sløjfen i Hadsten, næstformand for Favrskov Gymnasium og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler

Vejret i 8370

Hadsten
overcast clouds
6.5 ° C
6.9 °
5.9 °
90 %
8.2kmh
93 %
ons
6 °
tors
8 °
fre
5 °
lør
10 °
søn
6 °