15. juni 2024

Comedy Night vender tilbage til Hadsten

I Maj 2019 var der fuldt hus for 500 gæster da Comedy Night for første gang så dagens lys i Hadsten.
3 landskendte komikere stod for underholdningen i 2 timer i vestjyskBANK Arena og både gæster samt komikere var ellevilde omkring aftenen.

Nu kommer Comedy Night tilbage til Hadsten, når Hadsten Håndbold i samspil med Elro Fonden, kan byde velkommen til en ny omgang af den populære aften fredag d. 29/5 kl. 19-21. I år bliver det med Mahamad Habane, Phillip Devantier og Thomas Hartmann på plakaten, der skal underholde de 500 gæster. Mandag aften startede billetsalget og det er gået virkelig hurtigt, kan Simon Olsen berette.

”Vi havde håbet på at sælge halvdelen af billetterne på førstedagen og så løbende sælge op til udsolgt over de kommende måneder. Men netop nu er der solgt 350 billetter på 5 timer, så måske vi kan melde udsolgt ret hurtigt”, fortæller Salgs- & Eventchefen i Hadsten Håndbold og fortsætter:


”Vi har i samarbejde med FBI (Funny Business Inc.), prøvet at sammensætte et lineup, som rammer bredt i alle aldersgrupper og det synes jeg lykkes sidste år, og det virker til det samme er tilfældet igen i år. For det er alt fra teenagere til Hr. og Fru Danmark der har købt billetter indtil nu”, slutter han af.

Comedy Night er en del af klubbens #MereEndHåndbold-koncept, hvor man gerne vil skabe anderledes aktiviteter som kan aktivere byens borgere, mens man skaber et mindre overskud på forskellige events, til udviklingen af håndbolden i Hadsten og omegn.

I samarbejde med Elro Fonden bliver Comedy Night afholdt, i forbindelse med deres Elro Dage. Her sørger de for at dække flere udgifter for klubben i forbindelse med afholdelse. Deres eneste krav er at billetprisen ikke må overstige 100 kr, for alle skal kunne være med, hvilket også ligger fint i tråd med Hadsten Håndbolds tankegang omkring aftenen.

De sidste billetter kan erhverves via www.ticketcase.dk/site/hadsten-haandbold og koster altså 100 kr. + gebyr.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler