28. maj 2023

Det endelige musikprogram er nu på plads til sommerens store musikbrag i Hadsten Musik på Toppen.

Udover de hidtil annoncerede navne; Maria og Anne Dorte fra Tøsedrengene, Bamse Madsen Band, Almost AC//DC, Gas-Bi-Dua og Mercury Band er der sørget for kompetent opvarmning med navne som So 90’s, Lars P Band, Suburbia og sangeren ISSE, når kommunens mest eksklusive Bed & Breakfast og nu også koncertarrangør Villa Grande præsenterer årets brag af en koncert d. 11. juni. Dertil kommer DJ Hadsten, der sørger for at levere god musik mellem de skiftende bands.

Isse

ISSE er fra Gjern og dermed næsten lokal har opnået god radiosucces på P4 og P5 med sine karakteristiske danske sange, som i stilen vel nærmest minder mest om en ny Dodo eller Alberte. ISSE har optrådt siden hun var 10 år og slog igennem professionelt da hun i januar 2018 blev kåret som “Årets Danske Pop Talent” på landsdækkende TV. Siden har hun ved siden af sit jura-job haft en aktiv musikkarriere, hvor hun har høstet flotte anmeldelser, og mødes af et positivt og voksende publikum rundt i landet.

Suburbia, der har den lokale Jonathan Tikiøb i front, spiller melodiske guitarnumre med en sound der minder om nogle af de store amerikanske singer songwritere som Elvis Costello og Paul Weller.

Fra Ulstrup og således også lokal kommer Lars P. Horsbøll, der står bag dansk-top-schlager orkestret Lars P. Band og som bl.a. har optrådt på P5 med flere af sine egne numre.

Med So 90’s er der som navnet antyder, virkelig dømt 90’ermusik til den store guldmedalje. Glæd dig til en fed omgang dansemusik med numre som Macarena, Cotton Eye Joe, Bailando og Barbie Girl, når bandet tænder for nostalgien og giver den gas til et forrygende show.

Der er på nuværende tidspunkt allerede solgt 930 billetter, så Musik på Toppen tegner til at blive et af kommunens allerstørste kulturbegivenheder.

Det er ganske imponerende, hvad de to arrangører bag Villa Grande, Keld og Charlotte Sørensen har formået at stable på benene.

Musik på Toppen finder sted samme dag som Thomas Helmig spiller i Park Arena i Århus men det flotte billetsalg vidner om, at vi her i Hadsten sagtens kan tage kampen op med de mange tilbud i Århus, hvis man blot har sammensat det helt rigtige program.

Har du endnu ikke fået købt billet kan du finde dem her: Musik på Toppen.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler