30. januar 2023

“Det var en herlig musikalsk aften”

“En herlig musikalsk aften!” Sådan lyder det fra Gregers Petersen, der var en af gæsterne til torsdag aftens koncert med Aarhus Harmoniorkester i Sløjfen.

Orkestret spillede et bredt udsnit af deres store repertoire og en repræsentant fra orkestret fortæller, at Aarhus Harmoniorkester er rigtig glade for at spille i Lilleåsalens gode akustik.

Aarhus Harmoniorkester var glade for at spille i Sløjfens Lilleåsal
(Foto: Gregers Petersen)

Orkestrets repræsentant fortalte også, at man planlægger at opføre fire koncerter om året i Sløjfen; en hver kvartal: forår – sommer- efterår – vinter og at orkestret fremover vil sørge for at være ude med markedsføring af koncerterne i noget bedre tid end de var denne gang

Til trods for den lidt sene udmelding var koncerten velbesøgt og efter vores udsendtes vurdering var det bestemt besøget værd.

Blandt publikum så man en hel del musikere fra Hinnerup Tambourkorps.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler